Darčekové poukážky

Koncert Na srdci mi hraj - 25.5.2024

Koncert Na srdci mi hraj - 25.5.2024

Známe hity slovenskej speváckej legendy, Karola Duchoňa, odoznejú v kúpeľnom hoteli Royal Palace***** Turčianske Teplice 25.5.2024 o 20:00 v podaní Martina Gyimesiho a vokalistiek. Na podujatí odohrajú piesne ako Zem pamätá, V slovenských dolinách, Smútok krásnych dievčat, Čardáš dvoch sŕdc, Pieseň o decembri, Na srdci mi hraj, Cítim, Tancujem s tebou rád, Elena, Hrám hrám, Primášovo srdce, Dievča z Budmeríc, Mám ťa rád, Mám ľudí rád, Šiel, šiel, S úsmevom.

30,00 EUR
ks

Koncert s gastronomickým zážitkom

Užite si koncert Na srdci mi hraj - Hity Karola Duchoňa s trojchodovou večerou vo výnimočnej ala carte hotelovej reštaurácií SISSI v kúpeľnom hoteli Royal Palace*****.  Ideálne kombinácie výberových chutí pre tých, ktorý ocenia kvalitu a zážitok z toho najlepšieho. Pozvite svojich milovaných a priateľov a strávte nezabudnuteľný a príjemný sobotný večer už čoskoro, v sobotu 25.5.2024.

Kombinácia koncertu Martina Gyimesiho, ktorý zaspieva najväčšie hity slovenskej legendy, Karola Duchoňa, je spojená s večerou a párovaním výnimočných vín v prostredí luxusnej reštaurácie nabudí všetky vaše zmysly. Rezervujte si stôl už dnes.

Pre váš nezabudnuteľný sobotný večer.

3-chodová zážitková večera je servírovaná od 18:00 hod v Restaurant SISSI

Koncert sa uskutoční 25.5.2024 o 20:00 v priestoroch Kursalónu v hoteli Royal Palace*****.

Tešíme sa na vás.

Cena vstupenky s trojchodovou večerou: 65€/osoba

Kúpiť vstupenku s trojchodovou večerou

Večer plný nostalgie a hudobnej vášne sa blíži do hotela Royal Palace*****. Tento luxusný hotel sa stane dejiskom pre výnimočné hudobné stretnutie, kde spevák Martin Gyimesi, uctí legendárneho Karola Duchoňa prostredníctvom jeho nezabudnuteľných hitov.

Vystúpenie Martina Gyimesiho sľubuje byť jedinečným zážitkom pre všetkých milovníkov slovenskej hudobnej kultúry. Počas večera plného elegancie a štýlu sa spojí moderná interpretácia s klasikou, keď Gyimesi zahraje a zaspieva piesne, ktoré sú odrazom čias a srdca generácií.