Spevácke vystúpenie Beáta Dubasová - 27.4.2024
*****

Dospelí
1
Deti
0
Späť na zoznam eventov

Spevácke vystúpenie Beáta Dubasová - 27.4.2024

V apríli rozozvučia sálu Kursalónu v našom ikonickom hoteli Royal Palace***** hity od sympatickej a večne usmiatej Beáty Dubasovej. Nenechajte si ujsť významnú interpretku významných piesní, akými sú napríklad Vráť mi tie hviezdy, Sme také aké sme alebo Dievča z reklamy. Spevácke vystúpenie sa uskutoční 27.4.2024 v Kursalóne v priestoroch kúpeľného hotela Royal Palace*****. Koncert sa začína o 20:00 hod.

Spevácke vystúpenie Beáta Dubasová - 27.4.2024
Text

Dnes už legenda slovenskej aj československej populárnej hudby a významná interprétka známych hitov: Za dverami mojej izby, Vráť mi tie hviezdy, Sme také, aké sme, Dievča z reklamy, Ten príbeh je preč, Šumienky z Polomu, Účesy, Prvý a posledný, Cháp ma, Maznáčik, Muzikantské byty, Pierko pravdy…

Profesionálne spieva už od roku 1985. Má za sebou stovky sólových vystúpení na domácej aj zahraničnej hudobnej scéne (Malta, Sicília, Nemecko, Chorvátsko, Kazachstan, Poľsko, Ukrajina, USA, Veľká Británia). O jej speváckych kvalitách svedčia dlhoročné umiestnenia v rôznych anketách a hitparádach, ako aj pozitívne ohlasy hudobných kritikov a poslucháčov.

Spolupracuje s mnohými významnými skladateľmi, hudobníkmi a textármi – Vašo Patejdl, Robo Grigorov, Pavol Danišovič, Pavol Zelenay, Juraj Burian, Andrej Šeban, Boris Urbánek, Laco Lučenič, Rado “Vrabec” Orth, Peter “Peci” Uherčík, Fero Griglák, Brunno Oravec, Allan Mikušek, Ľuboš Zeman, Jozef Urban, Roman Spišiak, Ján Štrasser, Peter Uličný, Juraj Žák…

Na týchto podujatiach sa budú vyhotovovať obrazové záznamy a fotografie, ktoré môžu byť použité na účely prezentácie spoločnosti. Viac informácií na https://royalpalace.therme.sk/uzitocne-informacie/ochrana-osobnych-udajov.html.

Neváhajte nám napísať, radi zodpovieme všetky Vaše otázky

Váš e-mail bol odoslaný úspešne

Čoskoro sa Vám ozveme s odpoveďou.